Vennekveld

Kom flere venner, syforening osv, og få en kveld med avslappende massasje, ansikts og håndbehandling med deilige produkter.

Les mer …

Bedriftsmassasje

Vi tilbyr klassisk massasje til bedrifter. Dette er populært og forbygger belastningsskader. Vi lager ei pakke for din bedrift, der dere kan komme til oss eller vi tar med oss benken til dere. De ulike behandlingsformene vi tilbyr, kan også benyttes av bedrifter. Noen av disse egner seg også i kombinasjon med massasje.

Over halvparten av sykefraværet ved norske bedrifter skyldes plager i muskel-, skjelett- og nervesystemet. Stadig flere bedrifter ser derfor verdien av å leie inn massør som kan forebygge plager og hindre sykefravær. For å kunne yte 100 % i et arbeid, må også kroppen fungere optimalt. Kroppen vår er ikke lagd for å sitte stille og kun arbeide med armene og nakke. Ei heller er den glad i å utføre samme bevegelse i mange timer om dagen, slik det ofte er med produksjonsjobber, eller for mye sammenhengende tid foran dataen. For mye stress er heller ikke bra.

Måten vi i Gaagada Naturterapi ufører klassisk massasje på er at en terapeuter stryker, knar eller presser på musklene for å løse opp spenninger og muskelknuter. Klassisk massasje virker beroligende på nervesystemet, lindrer smerter og gir velvære særlig ved bruk av eteriske oljer, såkalt aromaterapi.

Fordeler ved klassisk massasje og aromaterpi:

  • Forebygger jobb- og stressrelaterte belastningslidelser.
  • Behandlingen foregår på din arbeidsplass, eller i avtalte lokaler.
  • Øker trivselen – økt effektivitet.
  • Bedriftsmassasje er fradragsberettiget.
  • På sikt et redusert fravær grunnet belastningslidelser.
  • Samme massør hver gang.
  • Musearm, spenningshodepine, stiv rygg, vond nakke og mye mer kan bli en saga blott.

Massasjen varer 30 minutter pr. person og er individuelt tilpasset. Dere bestemmer selvsagt selv hvor ofte dere ønsker massasje, men vi anbefaler en gang i uken og minimum to ganger i måneden for å gi best mulig effekt.

For at massasjen ikke skal ta unødig tid har vi mulighet til å reiser rundt og utføre massasje med vårt mobile massasjeutstyr. Det kan også avtales tidspunkt for massasje i våre lokaler i Markensgate 35.