Vennekveld

Kom flere venner, syforening osv, og få en kveld med avslappende massasje, ansikts og håndbehandling med deilige produkter.

Les mer …

Kinesiologi

Kinesiologien betyr læren om musklenes bevegelse. Vi tester musklene – da får vi informasjon om hva som blokkerer energien, og hva vi kan gjøre for å rette opp denne balansen. Når energien i kroppen flyter fritt, er vi i balanse og får overskudd. Kinesiologien jobber ut fra tanken om at vi er ett, og vi lærer å lytte til vår egen kropp.

Kinesiologi er kunsten å balansere energisystemet for i den hensikt å bedre individets livskvalitet på det fysiske, mentale og emosjonelle området. Ved hjelp av muskelmonitoring finner vi ut på hvilke områder klienten har problemer med å tilpasse seg, og kinesiologien tilbyr ulike måter å balansere denne tilpasningsevnen på. Kinesiologi tilbyr mennesker hjelp til å møte livets utfordringer.

Kinesiologi betyr læren om bevegelse og er utviklet i USA som en sammensmelting av den vestlige verdens viten og filosofi, med den orientalske verdens viten om yin og yang, meridianer og akupunkturpunkter. Kinesiologi bygger på kunnskap om anatomi og fysiologi og på prinsippet, at det ikke bare er blod og lymfe som strømmer gjennom kroppen vår, men også energi.

Energien strømmer gjennom meridianbanene og når energien flyter fritt, er vi i balanse. Er vi i ubalanse, så betyr det at energien er blokkerte i en eller flere meridianer. Der er forskjellige årsaker til at energi kan blokkeres. Det kan være av fysisk, psykisk, emosjonell, ernæringsmessig/ kjemisk art, eller det kan være knyttet til vårt neurologiske elektriske system, eller det kan skje at en blokkerte energistrøm kan gi fysisk, psykisk eller ernæringsmessige problemer. For at finne disse blokkeringene bruker man i kinesiologien muskeltesting.

Kinesiologien tester / trykker på en muskel for at merke muskelens tonus. Med andre ord – undersøker muskelens evne til at opprettholde motstand/trykket uten vanskeligheter. Hvis muskelen ved testen / trykket får nedsatt tonus/ gir etter, så kan det være en ubalanse i kroppens energisystem. Denne eller andre ubalanser, som kinesiologien finner, avbalanseres ved hjelp av forskjellige energistimulerende teknikker.